PIMPS & HOES

13. Januar 2018.
Pozabite na vašo vsakodnevno rutino in osvobodite svoj alter ego na Pimp and Hoes partiju.

Vsaj za eno noč, odvrzite svoje moralne zadržke, dovolite svoji seksualnosti popolno svobodo in v razkošnem ambientu, doživite svoje fantazije.

Biti ”PIMP”pomeni biti prebrisan poslovnež v nevarni igri. Ime zvodnik nas asociira na vplivnega, bogatega moškega z stilom, obkroženega z ženskami, katere mu prinašajo užitek in denar. Njegova moč najbolj izstopa v njegovem obnašanju in obleki: krokodilja koža, krzno, kašmir, drage ure, zlati zob, debele verige okrog vratu- vse to kriči $!!

Dame, katere delajo zanj, pa naredijo prav vse kar je potrebno, da ostanejo pod njegovim okriljem. Biti ”prostitutka” pa iz druge strani pomeni veliko zabave! Tukaj ne obstaja: preveč razuzdano, preveč pomanjkljivo, golo… One ljubijo sex, dobre so v njem in še zaslužijo med najboljšim opravilom na svetu! Telo jim je orodje, z katerim pridejo do cilja, so samozavestne, vladajo z svojimi oblinami, so svojevrstne igralke, katere moškim nudijo prav vse, kar si želijo. Brez sramu, brez obleke z veliko umazanega govorjenja-bodite umetnice v igri zapeljevanja.

PARTY PLAN
Party se prične ob 20h Na vas je, da se čim bolj odprto podate v vlogo, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo, da se boste počutili odlično. Z velikim izborom pijač, odličnim DJ, animatorji, je zabava kot vedno zagotovljena. Ko party doseže vrhunec se tisti, ki se želite dodatno zabavati, lahko odmaknete v eno izmed vročih sob.

LOKACIJA
Spakirajte kovčke in naravnost v Slovenijo-Vrhnika! Klub Močilnik je samo 15 min oddaljen od Ljubljane in ponuja Turško in Finsko savno, jacuzzije, veliko
odprto teraso in veliko sob, kjer se lahko zabavate in sprejme okrog 40 parov.Ta stimulativni in razkošni ambient, je prava oaza za relaksacijo in užitek.

DRESS CODE
Dame: Sexy obleke, spodnje perilo, mrežaste nogavice, podvezice, visoke pete…
Gospodje: Ekstravagantna oblačila v kričečih barvah, krzno, saten, pliš, dodatki kot so ura, zlate ogrlice, klobuk, zvodniška palica…
Vključeno v ceno:

  • Vsa alkoholna in brezalkoholna pijača med partijem
  • Fingerfood

Število mest je omejeno, zato si čimprej rezervirate svoje!!

FF validacija:
V primeru, da še niste FF validiran član, vsi obiskovalci dogodka, bodo pridobili svojo validacijo!
Z FF validacijo, pa si pridobite 20% stalni popust na Premium članstvo

Kontakt in rezervacije:
Za vse nadaljne informacije in rezervacije, nas kontaktirajte na email naslov: fkk@wellnessmocilnik.com